For Jegere
- Bearbeiding av viltkjøtt

  Laging av elgpølse
Som drivere av Andersen Mat var håndtering av viltkjøtt en av våre spesialiteter.

Vi har i dag ikke plass og mulighet till å drive nedskjæring av storvilt i stort omfang, men enkelte dyr kan vi ta.

Og vi kan bearbeide kjøtt som du selv har partert.



Vi kan:
  • Kverne til deiger og hakk
  • Hakke til kjøttkakefarse, -pølser, -pudding, -suppebollder, -morrpølse
  • Stoppe i tarm
  • Bene ut lår, bog og rygg og surre til steker
  • Ta ut biffer
  • Salte og røke
  • Kutte på sag
  • Steke kjøttkaker karbonader
  • Vacumere
Ferdige kjøttprodukter
<bild2>

Det er mye enklere å ha ferdigproduserte varer i fryseren - da blir de brukt. 5 og 10 kg poser med elgkjøtt er upraktisk og har en tendens å bli liggende i fryseren til neste jakt.